Επιχείρηση: Γραφείο

Μένει μία βδομάδα για να αποχαιρετήσουμε και επίσημα τον Σεπτέμβρη και όλοι πλέον έχουμε μπει σε ρυθμούς καθημερινότητας. Ο Σεπτέμβρης ανέκαθεν νομίζω χαρακτηριζόταν από ανακατατάξεις, ξεκαθαρίσματα (λογαριασμών και μη) και γενικά από μια αίσθηση αλλαγής. Καθότι Αιγόκερως, η οργανωτική μου μανία βρίσκεται σε έξαρση και έτσι είπα να επανέλθω με post σχετικά με την οργάνωση του γραφείου.

Το γραφείο για πολλούς από μας είναι το μέρος στο οποίο περνάμε τις περισσότερες ώρες μας όταν βρισκόμαστε στο σπίτι και έτσι, έχει κάθε λόγο, να πρέπει να είναι όπως θα θέλαμε να είναι. Παρακάτω προτείνω μερικές ιδέες για την οργάνωση/διακόσμηση του γραφείου σας και ελπίζω να εμπνευστείτε και να ανταλλάξουμε φωτογραφίες 😛

  1. Κεριά. Είτε πρωί είτε βράδυ τα κεριά στο γραφείο αναδύουν μια διαφορετική ατμόσφαιρα. Προσοχή μην το παρακάνετε και από γραφείο μοιάζει με Μεγάλη Παρασκευή.

large (5)

2. Ημερολόγιο. Πάντα ήθελα να έχω καρφιτσωμένο ένα ημερολόγιο στο γραφείο και να σβήνω μέρες. Με χαλαρώνει και με ηρεμεί.

large (4)

3. Τσάι, χυμός, καφές. Δεν μπορώ να διανοηθώ να κάθομαι στο γραφείο χωρίς κάτι συνοδευτικό να μπορώ ανά πάσα στιγμή να πιω. Ακόμα και αν μέχρι πριν λίγο είχα κατεβάσει τα νερά του Νιαγάρα και όλους τους χυμούς Frulite που κυκλοφορούν. Μ’αρέσει πάντα να έχω μια όμορφη κούπα, ένα ωραίο θερμό με κάτι ενδιαφέρον μέσα. 😀

large (1)

4. Αγαπημένα δωράκια, καρτούν, ενθύμια από ταξίδια, όλα έχουν το χώρο τους στο γραφείο σου ή σε ραφάκια πάνω από αυτό. Φτιάχνουν τη διάθεση και σε ταξιδεύουν τις ώρες που θες να κάνεις ένα break χωρίς να σηκωθείς από την καρέκλα.

large (3)

5. Ατζέντα, κινητό. Δεν με φαντάζομαι να κάθομαι στο γραφείο χωρίς ατζέντα και κινητό. Νιώθω κενή.

large (6)

6. Λατρεύω τα κακτάκια. Όλα. Από τα πιο άσχημα μέχρι αυτά τα πανέμορφα που βγάζουν και ανθάκια. Στολίζουν τέλεια το γραφείο και δεν θέλουν και πολύ πότισμα.

large (2)

7.  Οι κούπες δεν είναι μόνο για ζεστό καφέ. Είναι και ωραίες μολυβοθήκες. Προμηθεύσου κούπες με διάφορα quotes και οργάνωσε εκεί τα στυλό σου, στη μία τα πολύχρωμα, στην άλλη οι bic, στην άλλη τα μολύβια…κ.ο.κ.

large (9)

8. Φρέσκα λουλούδια και φωτογραφίες αγαπημένων προσώπων. Μυρωδιές και εικόνες.

large (8)

9. Μανταλάκια. Χρησιμεύουν στα πάντα. Σε μια λωρίδα κρεμάς από φωτογραφίες μέχρι πιεστικά deadlines.

large (7)

10. Μικρά βαζάκια και πίνακας. Τα βαζάκια υπάρχουν άφθονα στο Ikea και κει μπορείς να οργανώσεις με υπέροχο τρόπο τα μικροπράγματα που δεν ξέρεις που να βάλεις. Από συνδετήρες μέχρι κοκαλάκια για τα μαλλιά (ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου ρθει να φτιάξεις μια γαλλική πλεξούδα). Ένας μικρός πίνακας με κιμωλία αποτυπώνει καθετί σημαντικό θες να βλέπεις καθημερινά και επειδή η σκόνη θα απλωθεί παντού…υπάρχουν και με μαρκαδόρους.

large (10)

Πιάστε δουλειά!

xxx,

K.

Όλες οι εικόνες είναι από το we heart it και δεν μου ανήκει καμία.

Advertisements

6 thoughts on “Επιχείρηση: Γραφείο

  1. Ονειρεμένα, καθαρά και τακτοποιημένα. Το δικό μου γραφείο γιατι να μοιάζει πάντα, λες και εχει πέσει βόμβα;;;
    Πολύ ωραίες ιδέες!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s