Θα ‘ρθουν και άλλοι…

Αν νιώσεις κάποτε ότι κάποιοι άνθρωποι απομακρύνονται από τη ζωή σου, αναίτια ή έχοντας λόγους, τότε μη βιαστείς…σκέψου πως…

Θα ‘ρθουν και άλλοι που θα σου δείξουν πως είναι να έχεις μια παρέα, όχι κάθε Σάββατο βράδυ, αλλά τις Κυριακές τα απογεύματα που η διάθεση είναι πεσμένη.

Θα ‘ρθουν και άλλοι που θα σου πουν ότι σε αγαπάνε, όχι επειδή τους μοιάζεις, αλλά επειδή δεν τους μοιάζεις στο ελάχιστο.

Θα ‘ρθουν και άλλοι που δεν θα ναι δίπλα σου στο κέρασμα με τον πρώτο μισθό, αλλά στην πρώτη απόλυση.

Θα ‘ρθουν και άλλοι που θα σου δείξουν ότι όταν αγαπάς κάποιον είσαι πίσω του ή δίπλα του, πάντως όχι μπροστά του ή απέναντί του.

Θα ‘ρθουν και άλλοι που δεν θα κρυφτούν πίσω από το δάχτυλό τους όταν έρθει η στιγμή της αλήθειας, αλλά θα σου πουν την αλήθεια και μετά θα κρυφτούν στην αγκαλιά σου όπως πριν.

Θα ‘ρθουν και άλλοι που δεν θα σου υπενθυμίζουν κάθε φορά το τι έχουν κάνει για σένα, αλλά θα κάνουν ακόμα παραπάνω με την ίδια ζέση επειδή το νιώθουν.

Θα ‘ρθουν και άλλοι που δεν θα σταθούν δίπλα σου την ημέρα της αποφοίτησής σου, αλλά τις νύχτες που τρέχεις να προλάβεις τις προθεσμίες των εργασιών σου.

Θα ‘ρθουν και άλλοι που δεν θα σε αφήσουν να πιστεύεις ότι είστε κοντά, ενώ ταυτόχρονα μετράνε τα χιλιόμετρα που σας χωρίζουν.

Θα ‘ρθουν και άλλοι που θα σε δουν κάτω και αντί να σε πατήσουν ή να σε προσπεράσουν, θα κάτσουν κάτω δίπλα σου ή θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς.

Θα ‘ρθουν και άλλοι, όχι για να σε βγάλουν από τη βάρκα σου, αλλά να πιάσουν το δεύτερο κουπί.

Θα ‘ρθουν και άλλοι, για να σου αποδείξουν ότι οι δυσκολίες είναι για να ξεπερνιούνται και όχι για να καταθέτεις τα όπλα.

Θα ‘ρθουν και άλλοι που δεν θα χρειαστεί να μιλήσεις για να επικοινωνήσεις, απλώς θα κοιτάξεις.

Θα ‘ρθουν και άλλοι που φεύγοντας θα γυρίσεις να τους κοιτάξεις, μα θα σε κοιτάνε ήδη.

Θα ‘ρθουν και άλλοι που δεν θα σου πουν γιατί “πρέπει” αλλά θα σου δείξουν γιατί “θέλουν”.

Θα ‘ρθουν…όχι με θόρυβο, με καθημερινές εξόδους, με καθημερινά μηνύματα, με γέλια και χαρές όλη την ώρα…

Θα ‘ρθουν…σιωπηλά, τα βράδια στο σπίτι, με ένα μήνυμα όταν πρέπει, στα κλάματα και στις απογοητεύσεις σου…και μόνο τότε ο θόρυβος θα έχει κάτι να πει, οι καθημερινές έξοδοι και τα μηνύματα θα αποκτήσουν νόημα, τα γέλια και οι χαρές θα βγαίνουν από την ψυχή σου…γιατί όποιος δεν σε άντεξε στα χειρότερά σου, δεν αξίζει ένα λεπτό στη νέα, καλύτερη ζωή σου.

Απλώς σκέψου.

Advertisements

4 thoughts on “Θα ‘ρθουν και άλλοι…

  1. Είπες πολλές αλήθειες στο κείμενο κι έδωσες την διάσταση που πρέπει σε πολλές από τις σχέσεις που έχουμε αναπτύξει κατά διαστήματα. Ειδικά αυτό με την Κυριακή το απόγευμα, μου άρεσε πάρα πολύ 🙂

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s